KÜTAHYA / TAVŞANLI - Gürağaç İlkokulu

Nis

Öğrencilerimizin yaptıkları hatimlerin duasını Merkez Camii'nde yaptık. Cuma Namazı çıkışı da cemaate pide ikram ettik.

Mrt

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tavşanlı Temsilcisi Gazi Bilal YAŞA öğrencilerimize şehitlik, gazilik ve vatan sevgisi konularını anlattı. verimli bir söyleşi oldu. Gazimize öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

DERBENT ŞEHİTLİĞİNİ ZİYARET ETTİK

KİTAP OKUYAN KAZANIYOR

TAVŞANLI HÖYÜK ALANI ZİYERETİMİZ

GELECEĞİN UZAY BİLİMCİLERİ İŞ BAŞINDA

Okulumuz öğrencileri yetim kızımıza 1 yıl boyunca maddi destek sağlayacaklar.

Haz

Tunçbilek Belediyesi ve mahalle muhtarlarımızla işbirliği halinde köy halkıyla birlikte piknik ve yağmur duası yaptık.

May

Okulumuz 6/A sınıfı öğrencileri Türkçe Öğretmeni Neslihan ORHAN öncülüğünde hazırlamış oldukları Duyguların İzdüşümü adlı şiir dinletisini öğrenci ve velilerimize sundular. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Neslihan ORHAN öncülüğünde topladığımız plastik kapakları TÜRKİYE OMURİLİK FELÇLİLERİ DERNEĞİ'ne teslim ettik

Nis

Her ay bir öğrencimizin dileğini yerine getiriyoruz. 1. sınıf öğrencimize uzaktan kumandalı arabasını teslim ettik.

VİTAMİN ŞENLİĞİ

BİR KİTAP BİR ÇOCUK BİR GELECEK

DERGİLERİMİZ GELDİ

Her ay düzenli olarak beş tane çocuk dergisi geliyor okulumuza. Çocuklarımızın her anlamda yetişmesi ve gelişmesine önem veriyoruz.